FORGOT YOUR DETAILS?

INFORMACIJSKI PORTAL ZA TRGOVANJE Z BINARMIMI OPCIJAMI IN CFD-ji

Seznanite se z osnovami trgovanja, sistemi, strategijami, brokerji in ostalimi uporabnimi nasveti za profitabilno trgovanje.

Robot za Binarno Trgovanje - Real Binary Options Robot 7.0

Real Binary Options Robot 7.0 deluje na podlagi večplastnega trgovalnega algoritma, ki spremlja finančne grafe trinajstih izbranih valutnih parov. Na polagi lastnih unikatnih indikatorjev, ki odkrivajo najbolj profitabilne pozicije trga, odpira trejde na trgovalni platformi. Robot deluje v povezavi z trgovalno platformo Binary.com, ki velja za enega največjih brokerjev po številu trgovcev, ponuja najvišje donose na vse izteke in široko izbiro finančnih parov ter na ta način omogoča najboljši izkoristek potencijala, ki ga ponuja naš robot.

Postopek Namestitve Brezplačnega Preizkusa

1. KORAK - Odprite DEMO ali LIVE trgovalni račun

 1. Odprite brezplačen demo trgovalni račun na binary.com – KLIKNITE TUKAJ. Ob registraciji vnesite le vaš e-poštni naslov. Geslo za aktivacijo vam bo nemudoma posredovano na e-poštni naslov.
 2. Prijavite se v binary.com platformo z vašim e-poštnim naslovom in geslom.
 3. Kliknite na puščico v zgornjem desnem kotu strani ob ID številki vašega rčuna in kliknite na zavihek v meniju, ki se imenuje ‘Security and Limits'.
 4. Na strani, ki se odpre, kliknite na ikono poimenovano ‘API Token’.
 5. Vnesite željeno ime za 'token' in obkljukajte opciji ‘Read’ in ‘Trade’.  Opciji 'Payments' in 'Admin' pustite neoznačeni.
 6. Kliknite ‘CREATE’.
 7. Kopirajte in shranite si generirano API kodo (API token code). Potrebovali jo boste v naslednjem koraku.

2. KORAK - Izpolnite obrazec za povezavo z robotom

Izpolnite spodnji obrazec s pomočjo katerega nam posredujete podatke potrebne za povezavo robota z vašim trgovalnim računom. Povezava omogoča zgolj pošiljanje signalov za avtomatsko odpiranje trgovalnih pozicij. Administratorske pravice ter upravljanje z računom je omogočeno zgolj lastniku računa, torej vam.

  Tip računa na Binary.com (zahtevano)

  Izkušnje z binarnim trgovanjem v letih
  01-22-44+

  Ali prvič uporabljate platformo binary.com?
  DANE

  TOP