FORGOT YOUR DETAILS?

INFORMACIJSKI PORTAL ZA TRGOVANJE Z BINARMIMI OPCIJAMI IN CFD-ji

Seznanite se z osnovami trgovanja, sistemi, strategijami, brokerji in ostalimi uporabnimi nasveti za profitabilno trgovanje.

O piškotkih (cookie policy)

Vse moderne spletne strani uporabljajo piškotke. Da bi to spletno mesto pravilno delovalo in da bi zagotovili boljšo in ustreznejšo uporabniško izkušnjo v naših kanalih socialnih medijev, v vašo napravo včasih postavimo majhne datoteke s podatki, ki se imenujejo piškotki.

Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletna stran shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi ob obisku spletnega mesta. Spletnemu mestu piškotek omogoča, da si v določenem obdobju zapomni vaše dejavnosti in nastavitve (kot so prijava, jezik, velikost pisave in druge nastavitve prikaza), zato vam teh nastavitev ni treba vedno znova vnašati, ko se vrnete na spletno mesto ali brskate z ene strani na drugo. Piškotki služijo tudi za spremljanje statistične uporabe spletnih mest in spominjanja vaših nastavitev v povezavi z drugimi spletnimi mesti ali socialnimi omrežji, ki ste jih morda obiskali. Na splošno se piškotki uporabljajo za boljšo in bolj prilagojeno uporabniško izkušnjo prek interneta.

Katere piškotke uporabljamo na tej spletni strani in za katere namene?

Piškotki na tej spletni strani se uporabljajo za:

Zagotovite hitrejšo dostavo vsebin te spletne strani (besedilo, slike, videoposnetki, ...) v vaš brskalnik.
Izboljšanje ravni varnosti in preprečitve morebitnih zlorab.
Sledenju statistične uporabe vsebin na tej spletni strani.
Sledenju uporabniških nastavitev, povezanim z navigacijo na tej spletni strani in socialnimi mediji (Facebook, Twitter, Youtube, Google Plus ...)

Katere vrste piškotkov uporabljate na tej spletni strani?

Uporabljamo več vrst ali kategorij piškotkov:

Potrebni piškotki, ki zagotavljajo funkcionalnost te spletne strani.
Statistični piškotki, za namen analize, ki nam pomagajo spremljati uporabo in delovanje te spletne strani.
Marketing piškotki, ki nam pomagajo zagotoviti boljše in ustrezne vsebine na naših socialnih medijskih kanalih.

Katere podatke zbirajo piškotki, ki se uporabljajo na tej spletni strani in kdo zbira te podatke?

Privzeti podatki storitve Google Analytics, ki jih zbere in upravlja Google. Nobena druga osebna prepoznavna informacija, razen IP uporabniške dostopne točke do interneta, ni nikoli poslana v storitev Google Analytics. Upoštevajte, da se podatki pošljejo storitvi Google Analytics samo, če izrecno daste svoje soglasje, tako da kliknete gumb »SPREJMEM« po pisnem soglasju, ki je prikazan na vrhu tega spletnega mesta, ko ga prvič obiščete. Več o skladnosti z zakoni o varstvu podatkov - KLIKNITE TUKAJ.

Privzeti Facebook Pixel podatki, ki jih zbira in upravlja Facebook. Naša koda za pikslov v programu Facebook nikoli ne zbira eksplicitnih osebnih podatkov, kot so imena, e-poštni naslovi, telefonske številke, številke kreditnih kartic itd. ... Podatki, ki jih zbira Facebook, lahko vsebujejo samo informacije, kot so vrsta brskalnika, ID naprave in naslov IP. Upoštevajte, da so ti podatki poslani Facebooku samo, če izrecno privolite s klikom gumba »SPREJMEM« po pisnem soglasju, ki je prikazan na vrhu tega spletnega mesta, ko ga prvič obiščete. Preberite več o Facebook Pixelu in kako deluje - KLIKNITE TUKAJ.

Kako lahko onemogočite vaše osebne identifikacijske podatke, ki jih zbirajo piškotki, preden začnete uporabljati to spletno mesto?

Edini piškotki, ki so nastavljeni na tej spletni strani, ki lahko vsebujejo osebne prepoznavne podatke, so prej opisani piškotki / skripti v storitvi Google Analytics in Facebook Pixel.

Piškotki storitve Google Analytics in piškotki Facebook Pixel so nastavljeni samo, če soglašate s klikom gumba »SPREJMEM« po pisnem soglasju, ki je prikazan na vrhu tega spletnega mesta, ko ga prvič obiščete. Če ne želite, da vaši podatki zbirajo piškotek storitve Google Analytics in piškotek Facebook Pixel, preprosto ne podajte svoje privolitve in ne kliknite na gumb »SPREJMEM«, ko boste pozvani, da podate svoje soglasje.

Kako lahko prekličete soglasje in želite izbrisati podatke, ki jih zbirajo piškotki na tej spletni strani?

Soglasje lahko zavrnete od nadaljnjega zbiranja podatkov s strani Google Analytics in Facebook Pixel, tako da izbrišete piškotke iz računalnika.

Piškotke, ki so že nastavljeni na vašem računalniku, lahko nadzorujete in / ali brišete, za več podrobnosti pa glejte aboutcookies.org. Vse piškotke, ki so že na vašem računalniku, lahko izbrišete in večino brskalnikov lahko nastavite tako, da jih ne morete postaviti. Če to storite, boste morda morali ročno prilagajati nekatere nastavitve vsakič, ko obiščete spletno mesto, nekatere storitve in funkcije pa morda ne bodo delovale.

Zahtevate lahko izbris že zbranih podatkov s strani Google Analytics in Facebook Pixel, tako da nam pišete prek našega kontaktnega obrazca. V tem primeru se bomo potrudili izbrisati zahtevane podatke z orodji, ki jih zagotovita Google in Facebook, da bi prepoznali, upravljali, nadzirali in izbrisali zadevne podatke.

TOP