FORGOT YOUR DETAILS?

INFORMACIJSKI PORTAL ZA TRGOVANJE Z BINARMIMI OPCIJAMI IN CFD-ji

Seznanite se z osnovami trgovanja, sistemi, strategijami, brokerji in ostalimi uporabnimi nasveti za profitabilno trgovanje.

Kako Trgovati z Binarnimi Opcijami?

V osnovi je način trgovanja z binarnimi opcijami zelo enostaven, vsekakor pa je za uspešen začetek priporočljivo upoštevati nekaj uvodnih korakov. Potrebno je izbrati zanesljivega brokerja in se seznaniti z osnovnimi strategijami. Da bi vam olajšali začetek, smo za vas zbrali ključne informacije, ki vam bodo pomagale pri prvih korakih do zaslužka s spletnim trgovanjem.

1. KORAK - USTVARITE DEMO RAČUN

Na spletu je veliko različnih ponudnikov binarnega trgovanja (brokerjev). Brokerji omogočajo trgovanje na različnih platformah ter ponujajo različne možnosti trgovanja in donose na uspešne trejde.

Binary.com broker s svojim nabortom informacij ponuja odlično podporo za začetnike in omogoča trgovanje z nizkimi zneski, obenem pa gre za vrhunsko trgovalno platformo za profesionalne trgovce. Gre za tehnično dovršeno platformo in izjemno zanesljivega brokerja, ki ne dela problemov z izplačili in omogoča odlično uporabniško izkušnjo.

Registracija je brezplačna in zahteva le vnos vašega e-poštnega naslova. Po registraciji imate na voljo demo račun z 10.000 enot virtualnega denarja za preizkus in učenje trgovanja.

2. KORAK - SEZNANITE SE S TRGOVALNO PLATFORMO

Za natančnejše seznanjanje z vsebinami, ki jih ponuja predstavljen broker, se je priporočljivo registrirati, saj je po registraciji je omogočen dostop do dodatnih vsebin in osebne podpore.

Po začetni registraciji dobro preglejte vsa navodila in nasvete, ki so na voljo na platformi za trgovanje. Broker ponuja osnovne in zahtevnejše informacije, ki začetnikom olajšajo prve korake pri trgovanju in jim omogočijo boljše zaslužke. Na voljo so video predstavitve trgovanja in osnovnih strategij, do katerih lahko dostopate po opravljeni registraciji.

Celoten izobraževalni center najdete na dnu spletne strani binary.com, v meniju 'Education'.

Oglejte si vmesnik za trgovanje, video vodnike ter izobraževalni center, v katerem so detajlno predstavljene vse možnosti trgovanja ter ostali uporabni nasveti za začetnike. V okviru brezplačnih 'webinarjev' v živo se lahko naučite dodatnih sistemov in strategij ter spremljate dnevne nasvete za profitabilne tržne poteze.

Če želite trgovati s pravim denarjem, je potrebno narediti polog v minimalni vrednosti 100 EUR, kar predstavlja vašo finančno osnovo, s katero začnete tgovati. Za polog začetnih sredstev na trgovalni račun potrebujete kreditno kartico (maestro, visa, mastercard), na voljo pa so tudi druge možnosti vplačil in izplačil.

3. KORAK - SEZNANITE SE S STRATEGIJAMI IN SISTEMI TRGOVANJA

Če se odločite, da boste trgovali sami, se najprej seznanite z osnovami gibanja grafov in strategijami trgovanja. Za začetek je priporočljivo, da sledite enemu izmed preizkušenih profitabilnih sistemov in šele pozneje preizkušate svoje lastne metode. Začnite z manjšimi vlogami, ki ne presegao 10% vašega osnovnega kapitala. Ko ustvarite nekaj začetnega profita, lahko povečate osnovne vloge vendar v eno izvedbo oz. 'trejd' ni priporočljivo vlagati več kot 15% celotnega kapitala.

4. KORAK - ZAGOTOVITE SI DOTATNO POMOČ (SIGNALI)

Če niste prepričani v svoje sposobnosti trgovanja ali zgolj potrebujete dodatno začetno pomoč, vam priporočamo, da si omislite enega izmed servisov, ki ponujajo konkretne nasvete oziroma signale glede nakupov posameznih opcij in vam lahko zagotavijo boljši donos.

TOP